Η επιστροφή στη δράση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παίρνει παράταση για τη Μίλαν.
Ο Σουηδός σούπερ σταρ έχει πάρει τους «ροσονέρι» από το χέρι και τους οδηγεί στην κορυφή της Serie A (28 β.), έχοντας πετύχει 10 γκολ. Ωστόσο, ένας τραυματισμός στο γόνατο τον κρατάει εκτός δράσης, και όπως φαίνεται δύσκολα θα είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια που απομένουν για το 2020.
Ο Στέφανο Πιόλι είδε τον Ζλάταν να επιστρέφει εδώ και λίγες ημέρες, αλλά στην προπόνηση της Παρασκευής (18/12) αποχώρησε με νέες ενοχλήσεις στο γόνατο, προβληματίζοντας τον τεχνικό της Μίλαν.
Ο Σουηδός πέρασε από εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι το πρόβλημα δεν έχει υποχωρήσει, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στα τελευταία ματς της χρονιάς απέναντι σε Σασουόλο και Λάτσιο.
Στόχος πλέον για τον 39χρονο επιθετικό είναι να είναι έτοιμος από το νέο έτος, προκειμένου να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι με τη Γιουβέντους στις 6 Ιανουαρίου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.