Αυτό το ζεστό κρασί με μπαχαρικά αποτελεί την ιδανική λύση για τα κρύα βράδια των γιορτών στο σαλόνι με ταινία. Η απόλυτη χαλάρωση και ραστώνη της χριστουγεννιάτικης περιόδου

Η συγκεκριμένη συνταγή θέλει το κρασί να «μαγειρεύεται» σε συσκευή crockpot ( ή αλλιώς slow coocker), αλλά μπορείτε πανεύκολα να το φτιάξετε και χωρίς αυτό.

Υλικά
Ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί ( κάτι φρουτώδες, αλλά όχι πολύ γλυκό)
Μηλίτης (μισό μπουκάλι)
Μέλι
Ξύσμα και χυμό πορτοκαλιού
Γαρύφαλλο
Kάρδαμο
Sticks κανέλας
Αστεροειδής γλυκάνισο
Μπράντι (μισή κούπα του τσαγιού)
Φέτες πορτοκαλιού και σπόρους ροδιού (για ντεκόρ)

Εκτέλεση

Βάζουμε το κρασί, το μηλίτη, το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το γαρύφαλλο, το κάρδαμο, την κανέλα και το γλυκάνισο. Αφήνουμε το σε χαμηλή φωτιά από μισή έως μία ώρα (ανάλογα με το σκεύος) και στη συνέχεια προσθέτουμε το μπράντι.