Με πιτζάμες… πρώτο τραπέζι πίστα – Ρίχνει το Twitter η Θεοδωρίδου στο MEGA
Τα περισσότερα σχόλια, εκτός από τον θαυμασμό για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ευχαριστούν το Μεγάλο Κανάλι που φροντίζει, έστω και για λίγες ώρες, να ξεχάσουμε το πόσο δύσκολες είναι οι φετινές γιορτές και να «ταξιδέψουμε» με μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές της χώρας και τους λαμπερούς καλεσμένους της!
Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά από όλα τα προηγούμενα και να μην μπορούμε να τα γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό του κοροναϊού, ωστόσο το MEGA μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε από τον καναπέ μας μια από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της Ελλάδας, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, σε μια μοναδική συναυλία.
Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που το trend #spitimetomega «σαρώνει» στα Social Media!
Τα περισσότερα σχόλια, εκτός από τον θαυμασμό για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ευχαριστούν το Μεγάλο Κανάλι που φροντίζει, έστω και για λίγες ώρες, να ξεχάσουμε το πόσο δύσκολες είναι οι φετινές γιορτές και να «ταξιδέψουμε» με μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της χώρας και τους λαμπερούς καλεσμένους της!
Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:
Από ό,τι βλέπω, όλοι θέλουν κάποιον που δεν τους θέλει, ο οποίος θέλει κάποιον άλλο που δεν τον θέλει και όλοι κλαίνε με τη Νατάσσα.. Καλά το πάμε… #spitimetomega
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας