Ετοιμος για την τέταρτη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός αναμένεται να πατήσει το πόδι του στη χώρα μας αύριο (27/12) νωρίς το μεσημέρι, με την πρώτη προπόνηση στα Σπάτα να έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της ίδιας μέρας.
Ο Χιμένεθ τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ για συμβόλαιο ενάμιση έτους και με την άφιξή του στην Αθήνα, θα μεταβεί στα «κιτρινόμαυρα» γραφεία στο Μαρούσι για τις υπογραφές.
Ο 56χρονος τεχνικός σηκώνει άμεσα… μανίκια, καθώς την επόμενη εβδομάδα, η Ένωση αντιμετωπίζει στο Φάληρο τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ενας αγώνας… τελικός για τους κιτρινόμαυρους και τη μοίρα τους στη εφετινή Superleague.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.