Στο αντιεμβολιαστικό και συνωμοσιολογικό κλίμα που έχει καλλιεργηθεί γύρω από τον κοροναϊό αναφέρθηκε ο tattoo artist και παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρθηκε σε εκείνους που πιστεύουν ότι πίσω από την Covid-19 βρίσκονται θεωρίες συνωμοσίας και σε όλους όσοι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει εμβόλιο για τον κοροναϊό, αλλά… φυσιολογικός ορός.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός tattoo artist νοσηλεύτηκε με βαριά συμπτώματα κοροναϊού στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε έντονη δύσπνοια και βήχα.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε:

«Να έχεις στήσει παγκόσμια πλεκτάνη με μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και θα στερήσει την ελευθερία τους. Θα έχεις καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια επιχειρήσεις για να πλουτίσει ένας. Θα έχεις ετοιμάσει το μεγαλύτερο κόλπο με εμβόλια τσιπάκια, που θα αλλάξουν το DNA. Θα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το έργο σου και ξαφνικά να σε ανακαλύπτει ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα ότι χθες δεν έβαλαν φάρμακο σε ζωντανή σύνδεση στη τηλεόραση αλλά φυσιολογικό ορό. Μη σου τύχει τέτοιο κακό δηλαδή».