Το Σάββατο με «ΤΑ ΝΕΑ»: Βέφα Αλεξιάδου: «Ζαχαροπλαστική» & ΟΚ! Το περιοδικό των διασήμων
Μεγάλη διπλή προσφορά
- Κίνα: Αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε πλήθος έξω από δημοτικό σχολείο – Τουλάχιστον 10 τραυματίες
- Θα «σπάσει» η Ελλάδα το καλούπι του δεξιού λαϊκισμού στην ΕΕ;
- Η υπερθέρμανση του πλανήτη κοστίζει ζωές - Για πρώτη φορά επιστήμονες υπολογίζουν τους θανάτους
- Το ΠΑΣΟΚ πολιορκεί το κέντρο που «χάνει» η ΝΔ και τη βαφτίζει «γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ»
Το Σάββατο με «ΤΑ ΝΕΑ»: Βέφα Αλεξιάδου: «Ζαχαροπλαστική» & ΟΚ! Το περιοδικό των διασήμων
Βέφα Αλεξιάδου, Ζαχαροπλαστική
Η πιο αγαπημένη ελληνίδα μαγείρισσα, σας προτείνει 245 πεντανόστιμες γλυκές συνταγές και μοιράζετε μαζί σας όλα τα μυστικά της επιτυχίας της!
Κέικ, τούρτες, τσουρέκια, σιροπιαστά, γλυκά του κουταλιού, κουλούρια, παγωτά, μαρμελάδες!
Ενας θησαυρός παραδοσιακών συνταγών, από τη Βέφα, που θα λατρέψετε!
Το βιβλίο αυτό της Βέφας Αλεξιάδου είναι η πεμπτουσία της πείρας της γύρω από τη ζαχαροπλαστική. Είναι μια μεγάλη προσφορά στη νέα γυναίκα, που ανοίγει το σπιτικό της με όλα τα όνειρα για ευτυχισμένες στιγμές στις αποσκευές της. Είναι το βοήθημα για την πεπειραμένη νοικοκυρά που θέλει πάντα να βελτιώνει, να πλουτίζει τις γνώσεις και την «προίκα» που τη συνοδεύει από το πατρικό της… Είναι ένας «χρυσός οδηγός» που, ακολουθώντας τον, δίνουμε ποιότητα σε ξεχωριστές στιγμές, σταθμούς της ζωής μας.
Η Βέφα Αλεξιάδου γεννήθηκε στον Βόλο και από χρόνια κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι χημικός-διαιτολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερες σπουδές στην Αμερική επάνω στην υγιεινή των τροφών, τη διακόσμηση του τραπεζιού και τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη, εκσυγχρόνισε την ελληνική κουζίνα χρησιμοποιώντας μοντέρνες μεθόδους και συσκευές, διατηρώντας παράλληλα την παραδοσιακή γεύση. Συνεργάζεται με πολλά ελληνικά και ξένα περιοδικά. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εκδοτών και Βιβλιοπωλών. Τα βιβλία της «Ελληνική Μαγειρική», «Ελληνική Ζαχαροπλαστική» και «Γιορτινό τραπέζι» έχουν μεταφραστεί στην αγγλική και κυκλοφορούν με επιτυχία στην Αγγλία, Ν. Αφρική, Αυστραλία, Καναδά και Αμερική. Είναι μέλος του I.A.C.P. (International Association of Culinary Professionals) και συμμετέχει σε διάφορα γαστρονομικά συμπόσια και σεμινάρια που οργανώνονται διεθνώς. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Αρχέστρατου» (Κέντρο για τη διάσωση και διάδοση των ελληνικών γαστρονομικών παραδόσεων).
Μαζί
ΟΚ!
Το περιοδικό των διασήμων!
-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές
-Αποκλειστικά ρεπορτάζ
-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις
Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια,
κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!
Σε αυτό το τεύχος:
Η Δέσποινα Βανδή μοιράζεται προσωπικές ιστορίες από κομβικές στιγμές της ζωή της, μιλά για την πολυσυζητημένη συνάντηση με την Αννα Βίσση και καλωσορίζει μαζί με το ΟΚ! το 2021!
Ακόμα:
Το OK! συναντά τους φιναλίστ του GNTM σε ένα διαφορετικό ρεβεγιόν.
Ο Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος φωτογραφίζεται με την αγαπημένη του Νικολέττα.
Αποκλειστικές εικόνες από τον τελικό του «J2US»
Πρόσωπα: Τζένη Μπαλατσινού, Νεκτάριος Κυρκόπουλος, Μιχάλης Ρέππας
Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.
Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90
(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: Ζαχαροπλαστική Βέφα Αλεξιάδου €1,90)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις