Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διανύει την καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής ζωής του και αποδεικνύει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Ο πολωνός φορ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, και φαίνεται ότι είναι ο μόνος που μπορεί να καταρρίψει ένα «στοιχειωμένο» ρεκόρ.
Ο σούπερ σταρ της Μπάγερν έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην Μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.
Το μακρινό 1971-72 ο Μίλερ είχε σημειώσει σε μία σεζόν 40 τέρματα, ρεκόρ που αποτελεί μέχρι και σήμερα την καλύτερη επίδοση στο γερμανικό πρωτάθλημα.
Πέρσι ο Λεβαντόφσκι είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά, αλλά ένας τραυματισμός τού στέρησε τρία παιχνίδια και την ευκαιρία να το πετύχει, καθώς σταμάτησε στα 34 γκολ.
Πιο έμπειρος από ποτέ, ο πολωνός σταρ δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του Μίλερ, κι έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 17 γκολ όλα είναι πιθανά.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.