Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Survivor : Η Άννα Μαρία Βέλλη τραυματίστηκε σοβαρά

Survivor : Η Άννα Μαρία Βέλλη τραυματίστηκε σοβαρά

Δυσκολίες στο Survivor και ένας σοβαρός τραυματισμός για την Άννα Μαρία Βέλλη

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/12), η Άννα Μαρία Βέλλη είχε μια πολύ δύσκολη και παράλληλα πρωτόγνωρη περιπέτεια.

Το βράδυ της Τρίτης, «Διάσημοι» και «Μαχητές» στο Survivor, μπήκαν σε έναν ακόμα στίβο μάχης ο οποίος απαιτούσε συγκέντρωση και ισορροπία.

Στο αγώνισμα αυτό οι παίκτες ισορροπώντας το δικό τους τοτέμ έπρεπε να ρίξουν το τοτέμ του αντιπάλου χωρίς όμως να σπρώξουν, να κλωτσήσουν ή να αρπάξουν τον αντίπαλό τους.

Τα βλέμματα τράβηξε η μάχη σώμα με σώμα της Ελευθερίας Ελευθερίου με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η μάχη εκτίναξε την αδρεναλίνη των παικτών καθώς και οι δυο ήταν αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη για λογαριασμό της ομάδας τους.

Ο σοβαρός τραυματισμός

Μετά την τροφική δηλητηρίαση που έπαθε η Κάτια Ταραμπανκό λίγες ώρες νωρίτερα, η Άννα Μαρία Βέλλη είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Από την άλλη, στην παραλία, η Άννα Μαρία Βέλλη τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνισμάτων.

Μάλιστα το τραύμα της ήταν τόσο βαθύ και η παίκτρια χρειάστηκε ράμματα.

Πριν από το αγώνισμα ασυλίας και ενώ οι Διάσημοι βρίσκονταν στην καλύβα τους, η Άννα Μαρία Βέλλη έβαλε από λάθος το πόδι στη φωτιά και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκείνη τη στιγμή, με το που είδα το αίμα, δεν σκέφτηκα αν είναι μια γρατζουνιά ή κάτι πιο βαθύ. Επειδή είδα αίμα, έπεσα κάτω και πανικοβλήθηκα».

«Ήρθαν τα παιδιά από πάνω μου προσπαθώντας να με καθησυχάσουν. Είχα χάσει εντελώς την ψυχραιμία μου» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024