Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το πιο γευστικό χοιρινό με μαρμελάδα για την Πρωτοχρονιά

Το πιο γευστικό χοιρινό με μαρμελάδα για την Πρωτοχρονιά

Στο πνεύμα των εορτών, ο γνωστός σεφ, Χριστόφορος Πέσκιας, ετοιμάζει χοιρινό με μαρμελάδα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Στο πνεύμα των εορτών, ο γνωστός σεφ, Χριστόφορος Πέσκιας, ετοιμάζει χοιρινό με μαρμελάδα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Τα υλικά:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΗ

  • 240 γρ. αλάτι
  • 220 γρ. μέλι
  • 240 ml νερό
  • 20 κόκκοι ευρωπαϊκό κέδρο
  • 5 κλωναράκια δενδρολίβανο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 20 κόκκους πιπέρι

ΓΙΑ ΤΟ CHUTNEY

  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 100 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. μήλο Τριπόλεως κομμένο σε μικρά κυβάκια
  • 300 γρ. αχλάδι Τυρνάβου κομμένο σε μικρά κυβάκια
  • 60 γρ. σταφίδες Κορινθιακές
  • 150 ml χυμό πορτοκάλι
  • 150 ml μηλίτη
  • 15 γρ. καστανή ζάχαρη
  • ½ μάτσακι φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά του τσαγιού toqarachi (Γιαπωνέζικο πιπέρι) ή κάποιο καλό μπούκοβο
  • Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ

  • 1 χοιρινό καρέ γύρω στο 1 ½ κιλό (με περίπου 6 μπριζόλες που θα είναι στην άκρη καθαρισμένες – Γαλλικής κοπής
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Must in

Αποκάλυψη in: Συνδέουν με παλιά «αδρανή» οργάνωση τη νέα γιάφκα στο Παγκράτι

Νέα σημαντικά στοιχεία στην διάθεση των Αρχών και πιθανός νέος κύκλων συλλήψεων για παλιές ένοπλες επιθέσεις, μετά τον εντοπισμό της γιάφκας στο Παγκράτι. «Δεν έχω καμία σχέση με το διαμέρισμα των Αμπελοκήπων» αναφέρει ο 31χρονος αντιεξουσιαστής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2024