Οι Μιλγουόκι Μπακς διέλυσαν τους Μαϊάμι Χιτ καταρρίπτοντας και το ρεκόρ τριπόντων στην ιστορία του NBA.
Τα Ελάφια πραγματοποίησαν μια… εξωγήινη εμφάνιση και με τα 29 τους τρίποντα έγραψαν ιστορία.
Ωστόσο, όπως φάνηκε μετά το τέλος του ματς, ο κόουτς των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, δεν ήξερε τίποτα για το φοβερό στατιστικό της ομάδας του.
«Το γνωρίζατε ότι πλησιάζατε το ρεκόρ και θέλατε να το σπάσετε;» ήταν η ερώτηση του Τζο Βάρντον, με τον Μπουντενχόλζερ να απαντά:
«Δε γνωρίζω για ποιο ρεκόρ μου μιλάς».
Τότε ο Βάρντον τού εξήγησε και ο προπονητής των Μπακς υποστήριξε τα εξής:
«Είναι προφανές ότι κατάλαβα πως είχαμε βάλει πολλά τρίποντα, όμως όχι, δεν είχα ιδέα για το ρεκόρ. Κάποια βράδια απλώς σουτάρεις με μεγάλη αποτελεσματικότητα».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.
Ακριβά πλήρωσαν Παναθηναϊκός και Ματίας Λεσόρ όσα ακολούθησαν το buzzer beater του Μπόλντγουϊν στο φινάλε του πρόσφατου ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ - Πρόστιμο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.