Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Η Βέφα Αλεξιάδου μας… προσκαλεί σε γεύμα με 185 πεντανόστιμες συνταγές
Η πιο αγαπημένη ελληνίδα μαγείρισσα, σας προτείνει 185 πεντανόστιμες συνταγές από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα και μοιράζετε μαζί σας όλα τα μυστικά της επιτυχίας της!
- Τι είναι το shutdown της αμερικανικής κυβέρνησης και τι είναι το ταβάνι του χρέους;
- Όταν ο Μακρόν αποκαλούσε το Πρωθυπουργικό Μέγαρο «το κλουβί με τις τρελές»
- Έκλεβαν πολυτελή οχήματα SUV και τα πωλούσαν στο εξωτερικό – Το αιματηρό επεισόδιο με τον αρχηγό της σπείρας
- Πώς η υπόθεση Πελικό έδωσε άλλες διαστάσεις στη σεξουαλική βία
Το Σάββατο με τα «ΝΕΑ»:
Πρόσκληση σε γεύμα από τη Βέφα Αλεξιάδου
Η πιο αγαπημένη ελληνίδα μαγείρισσα, σας προτείνει 185 πεντανόστιμες συνταγές από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα και μοιράζετε μαζί σας όλα τα μυστικά της επιτυχίας της!
20 εξαιρετικά μενού που θα σας δώσουν ιδέες, για να ετοιμάσετε από το πιο απλό φιλικό γεύμα ως το πιο επίσημο και εντυπωσιακό!
Υπέροχες γευστικές δημιουργίες, από τη Βέφα, που θα λατρέψετε!
Ενα από τα πιο αγαπημένα βιβλία της ελληνίδας νοικοκυράς, από τη Βέφα Αλεξιάδου, την Πρώτη Κυρία της Ελληνικής Μαγειρικής. Σ’ αυτό το βιβλίο η συγγραφέας μεταμορφώνει πιο απλά υλικά σε υπέροχες γευστικές δημιουργίες. Ολες οι συνταγές από την προετοιμασία τους μέχρι την εκτέλεση τους, έχουν δοκιμαστεί και προσαρμοστεί στις ανάγκες της σημερινής νοικοκυράς ακόμη και της πιο άπειρης. Τα μενού συνοδεύονται από χρήσιμες συμβουλές, για να οργανώσετε το χρόνο σας, για τα υλικά και τα σκεύη που θα χρειαστείτε και για το πως θα διατηρήσετε τα φαγητά που θα ετοιμάσετε αρκετό καιρό πριν. Θα βρείτε ακόμη οδηγίες θερμοκρασιών φούρνου και ισοδυναμίες διαφόρων μέτρων και σταθμών για τις συνταγές.
Οι συνταγές στο βιβλίο αυτό είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της σύγχρονης εργαζόμενης γυναίκας, υπολογισμένες και προγραμματισμένες να σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε γρήγορα και οικονομικά, διαλεγμένες και εικονογραφημένες για να σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε νόστιμα, ευπαρουσίαστα και υγιεινά φαγητά.
Η Βέφα Αλεξιάδου γεννήθηκε στον Βόλο και από χρόνια κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι χημικός-διαιτολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερες σπουδές στην Αμερική επάνω στην υγιεινή των τροφών, τη διακόσμηση του τραπεζιού και τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη, εκσυγχρόνισε την ελληνική κουζίνα χρησιμοποιώντας μοντέρνες μεθόδους και συσκευές, διατηρώντας παράλληλα την παραδοσιακή γεύση. Συνεργάζεται με πολλά ελληνικά και ξένα περιοδικά. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εκδοτών και Βιβλιοπωλών. Τα βιβλία της «Ελληνική Μαγειρική», «Ελληνική Ζαχαροπλαστική» και «Γιορτινό τραπέζι» έχουν μεταφραστεί στην αγγλική και κυκλοφορούν με επιτυχία στην Αγγλία, Ν. Αφρική, Αυστραλία, Καναδά και Αμερική. Είναι μέλος του I.A.C.P. (International Association of Culinary Professionals) και συμμετέχει σε διάφορα γαστρονομικά συμπόσια και σεμινάρια που οργανώνονται διεθνώς. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Αρχέστρατου» (Κέντρο για τη διάσωση και διάδοση των ελληνικών γαστρονομικών παραδόσεων).
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις