Το απόγευμα της Δευτέρας (4/1) ολοκληρώθηκε η σύντομη θητεία του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βόβορα.
Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία υπήρξε μέλος της οικογένειάς μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε σχετικά με την εξέλιξη:
«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την οικογένεια του Παναθηναϊκού, της οποίας νιώθω μέλος, έπειτα από τα όσα έζησα εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Κρίναμε πως για το καλό του Συλλόγου έπρεπε να πάρουμε αυτήν την απόφαση.
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.