Λάρι Κινγκ : Βγήκε από την εντατική ο θρυλικός παρουσιαστής – Νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο
Εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Καλιφόρνια, στο οποίο νοσηλεύεται για περίπου δυο εβδομάδες λόγω κοροναϊού, πήρε σήμερα ο Λάρι Κινγκ, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ
Εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Καλιφόρνια, στο οποίο νοσηλεύεται για περίπου δυο εβδομάδες λόγω κοροναϊού, πήρε σήμερα ο Λάρι Κινγκ, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.
Ο 87χρονος θρυλικός παρουσιαστής έχει καταφέρει να επιβιώσει από πολλαπλά προβλήματα υγείας στο παρελθόν, όπως καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κινγκ πιστεύει ότι κόλλησε από έναν εργαζόμενο στον τομέα της υγείας, που πήγε στο σπίτι του.
Επιπλέον, ένας από τους γιους του παρουσιαστή μολύνθηκε από τον ιό, ανέφεραν ίδιες πηγές.
Πέρυσι, ο βετεράνος δημοσιογράφος έχασε δύο από τα πέντε παιδιά του μέσα σε λίγες εβδομάδες – ο γιος του, ο Άντι, 65 ετών, πέθανε από καρδιακή προσβολή και η κόρη του Τσάια, 51 ετών, πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας