Θεσσαλονίκη : Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο νεοκλασικό κτίριο
Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στα μεσάνυχτα της Δευτέρας σε εγκαταλελειμμένο νεοκλασικό κτίριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο ισόγειο εγκαταλελειμμένου νεοκλασικού κτιρίου στη συμβολή των οδών Παρασκευοπούλου και Σπάρτης, στη Θεσσαλονίκη.
Αμεση επέμβαση
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα και επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, περιορίζοντας τη φωτιά πριν επεκταθεί.
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες εικάζεται ότι προκλήθηκε από άστεγους ή χρήστες που προσπαθούσαν να ζεσταθούν.
Πηγή: thestival.gr
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
- Ο Μαγγελάνος πέρα από τον μύθο – Ήρωας, κατακτητής ή κάτι πιο σκοτεινό;
- Η μια λέξη που μπορεί να σώσει τη σχέση
- «Sinatra The Musical»: Η πρεμιέρα της μεγάλης θεατρικής παραγωγής τον Ιούνιο στο Λονδίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442