Η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό είναι ίσως το πιο ανατρεπτικό καλλιτεχνικό δίδυμο, όχι μόνο του φετινού MadWalk, αλλά και της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η νεανική τους ορμή, η εναλλακτική τους προσέγγιση, το εξεζητημένο στιλ, αλλά και το ασίγαστο ταλέντο τους πλημμυρίζει την οθόνη και την πασαρέλα. Είναι τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν και όχι άδικα.
Κάθε τους εμφάνιση συγκινεί, προκαλεί, εξιτάρει.
Tα 100 αριστουργηματικά κουστούμια που σχεδίασαν για την παράσταση «Ο Χορός με τη Σκιά μου» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου και τη σαγηνευτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν επί σκηνής κατάφεραν να μαγέψουν το απαιτητικό κοινό της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η μόδα του επιτυχημένου διδύμου Deux Hommes είναι ένα υπέροχο χάος φτιαγμένο με τα πιο όμορφα υλικά.
Θα μπορούσαν να έχουν ντύσει τον Ντέιβιντ Μπόουι, την Λάνα Ντελ Ρέι ή την Φλόρενς Γουέλς. Οι δημιουργίες τους έχουν τα συστατικά ενός ρομαντικού πίνακα και τον αέρα ενός πραγματικού ροκ σταρ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.