Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά, ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, το Λεκανοπέδιο καταγράφονται 290 κρούσματα, ενώ στη συμπρωτεύουσα 92 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις.
Ακόμα, τρομάζουν οι αριθμοί της Αχαΐας, στην οποία καταγράφονται 47 κρούσματα, ενώ ακολουθεί η Λάρισα με 28 κρούσματα και η Πιερία με 27.
Διψήφιο αριθμό κρουσμάτων καταγράφουν οι Σέρρες με 24 κρούσματα, ο Έβρος με 20, η Ημαθία με 19, η Κοζάνη και τα Τρίκαλα με 17, η Φθιώτιδα με 15, η Ξάνθη και Λέσβος με 14, Αργολίδα, Βοιωτία, Εύβοια, Μαγνησία με 11 και Ροδόπη με 10.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.