Νίκη τετράδας πήρε η Νάπολι στην έδρα της Ουντινέζε καθώς επικράτησε με 2-1 χάρη σε γκολ του Μπακαγιόκο στο 90′. Σημαντικό διπλό και για τη Λάτσιο που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Πάρμα ενώ η Βερόνα νίκησε με 2-1 την ουραγό Κροτόνε.

Στο 14ο λεπτό ο Ινσίνιε με πέναλτι έκανε το 1-0 για τη Νάπολι και ένα λεπτό μάλιστα ο Κώστας Μανωλάς αντικαταστάθηκε με πρόβλημα τραυματισμού.  Στο 27′ ο Λαζάνια έκλεψε την μπάλα από λάθος της άμυνας, πέρασε και τον Μέρετ κι έκανε το 1-1.

Η νίκη για την ομάδα του Γκατούζο ήρθε με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ότι ο Ρουί εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Μπακαγιόκο με όμορφη κεφαλιά έκανε το 2-1.

Ουντινέζε: Μούσο, Λάρσεν (72’ Ζεέεχελααρ), Μολίνα, Μπεκιάο, Σαμίρ, Μπονιφάτσι, Περέιρα, Αρσλάν (72’ Γουάλας), Ντε Πολ, Μαντραγκόρα, Λαζάνια (81’ Νεστορόβσκι)

Νάπολι: Μερέτ, Μανωλάς (16’ Μακσίμοβιτς), Χισάι, Ντο Λορέντζο, Ραχμάνι, Μπακαγιόκο, Ζιελίνσκι (90+2’ Ντέμε), Ρουίθ (68’ Ελμάς), Ινσίνιε, Πετάνια (68’ Γιορέντε), Λοσάνο

Συνεχίζει να ελπίζει για τετράδα η Λάτσιο

Η Λάτσιο απείλησε με τον Καϊσέδο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει, κάτι που τελικά συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρώτα στο 55′ όταν από σέντρα του Λατσάρι ο Αλμπέρτο πλάσαρε από το πέναλτι για το 1-0 και στο 67′ ο Καϊσέδο με πλασέ έκανε και το 2-0 για τη Λάτσιο.

Πάρμα: Ζέπε, Άλβες, Οσόριο (46’ Ρίτσι), Μπούσι, Μπρούχμαν (63’ Ινγκλέζε), Σομ (75’ Μιχάιλα), Κούρτιτς, Ερνάνι, Βαλέντι (34’ Μπαλόγκ), Ζερβινιό, Κορνέλιους

Λάτσιο: Ρέινα, Ράντου, Μάρουσιτς (84’ Άντερσον), Ατσέρμπι, Λουίζ Φελίπε, Λέιβα (71’ Κατάλντι), Αλμπέρτο (65’ Άκπα Άκπρο), Λατσάρι (84’ Πάτρικ), Σάβιτς, Καϊσέδο (71’ Περέιρα), Ιμόμπιλε

Βλέπει Ευρώπη η Βερόνα, «βυθίζεται» η Κροτόνε

Η Βερόνα προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 2-0 χάρη σε ωραίο σουτ του Κάλνιτσι στο 16′ και με εκπληκτικό σουτ του Τζακάνι στο 25′

Στο 55ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σιλβέστρι, ο Μεσίας με κοντινό γυριστό σουτ έκανε το 2-1 αλλά η Κροτόνε δεν μπόρεσε στη συνέχεια να πάρει κάτι παραπάνω.

Βερόνα: Σιλβέστρι, Μανιάνι (63’ Γκίντερ), Λοβάτο, Τσεκερίνι (46’ Νταβίντοβιτς), Ταμέζε, Φαραόνι, Ίλιτς, Ντιμάρκο, Τζακάνι (75’ Κόλεϊ), Μπαράκ, Κάλινιτς (63’ Ντι Κάρμινε)

Κροτόνε: Κόρντατζ, Γκόλεμιτς, Λουπέρτο, Ντιντζί, Βούλιτς, Ρέκα, Μολίνα (46’ Πέδρο Περέιρα), Ριβιέρ (78’ Ντράγκους), Μεσίας, Τζανελάτο, Εδουάρδo Ενρίκε (46’ Σίμι)