Περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας και των υπόλοιπων μεγάλων πόλεων της χώρας, είναι αδύνατον να μην συναντήσεις μια από τις πιο «δυνατές» αφίσες των τελευταίων ετών: Το πρόσωπο μιας εξαντλημένης υγειονομικού, με τα σημάδια των προστατευτικών γυαλιών της να αφήνουν βαθιές χαρακιές στο δέρμα της, πλάι σε ένα συγκινητικό «ευχαριστώ» που μας εκφράζει όλους:

«Μπορεί να μην ξέρουμε το όνομά σας, νιώθουμε όμως τον αγώνα σας. Όλες οι ευχές μας είναι για εσάς. Σας ευχαριστούμε», γράφει η συγκινητική αφίσα που έχει τοποθετηθεί σε στάσεις και προσόψεις λεωφορείων, κεντρικούς οδικούς άξονες, αλλά και έξω από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κοροναϊό.

Συνολικά, η έμπρακτη έκφραση του σεβασμού για τον άθλο των εργαζόμενων πρώτης γραμμής, καταλαμβάνει περισσότερες από 4.000 κινητές και ακίνητες επιφάνειες σε όλη τη χώρα, έχοντας ως στόχο την ψυχολογική και ηθική υποστήριξη των γιατρών, νοσηλευτών και τραυματιοφορέων που δίνουν την πιο σημαντική μάχη, δείχνοντάς τους πως όλοι μας έχουμε συναίσθηση της αυτοθυσίας τους.

Παράλληλα, η αποτύπωση του κόπου, της αγωνίας και του κινδύνου που διατρέχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι προκειμένου να στηρίξουν τη δημόσια υγεία, είναι και μια υπενθύμιση προς όλους εμάς, ώστε να μην εφησυχάζουμε και να τηρούμε ευλαβικά, παρά την ψυχική εξάντληση του lockdown, όλα τα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών, προκειμένου να προστατέψουμε εκείνους που μας προστατεύουν.

Γιατί μπορεί οι ήρωες της φετινής χρονιάς να μην είναι επώνυμοι, όμως στο πρόσωπό τους συμπυκνώνεται όλη η δύναμη, η αυταπάρνηση, η γενναιοδωρία και η αξιοπρέπεια που έχουμε ανάγκη για να επιστρέψουμε στη φυσιολογική μας ζωή.

Ποιος κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις αφίσες;

Η ενέργεια που μας συγκινεί καθημερινά, είναι δημιούργημα του Ομίλου Πολίτη, που μέσα από αυτή επιδιώκει να πει το δικό του «ευχαριστώ», και να υποστηρίξει τους ανθρώπους που ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους για εμάς, ως ελάχιστο δείγμα εκτίμησης και αναγνώρισης του έργου τους. Έχοντας γραφεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λευκωσία, και απασχολώντας 320 ανθρώπους, ο Όμιλος Πολίτη δραστηριοποιείται στον τομέα των Τεχνολογιών Έξυπνων Πόλεων, μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες σε τομείς όπως η διαχείριση απορριμμάτων, η ηλεκτροκίνηση, η πυρασφάλεια, το Real Estate και τα Media, μέσω των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102.2, Μουσικός 98.6 και Music 89.2, αλλά και μέσω της Politis Out of Home που αποτέλεσε και το κύριο μέσο για την υλοποίηση της καμπάνιας ευαισθητοποίησης.

Politis Out Of Home

Η Politis Out Of Home κατέχει αυτή τη στιγμή την ηγετική θέση στον χώρο της υπαίθριας διαφήμισης, με περισσότερες από 9.200 θέσεις προβολής, ενώ διαχειρίζεται τις στάσεις λεωφορείων στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία έχει γίνει γνωστή και για τις δράσεις εταιρικής ευθύνης της, αφού στις πόλεις που δραστηριοποιείται ενισχύει οικονομικά τις τοπικές κοινωνίες. Αναλαμβάνοντας πλήρως τον εξοπλισμό και τη συντήρηση των στάσεων, αλλά και μέσω σημαντικών δωρεών (π.χ. για αναπλάσεις χώρων πρασίνου), αναβαθμίζει την αισθητική των περιοχών, προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

#POLITISGROUP #POLITISOUTOFHOME #ΟΜΙΛΟΣΠΟΛΙΤΗ #ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΕΣΤΑΣΕΙΣ #BUSSTOPADS