Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά ως… Ματίνα Παγώνη

Ο Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά ως… Ματίνα Παγώνη

Μετά τις μεταμφιέσεις σε Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση, ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε ένα πρόσωπο των ημερών, την Ματίνα Παγώνη.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγών και είναι απολαυστικός.

Μετά τις μεταμφιέσεις σε Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση, ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε ένα πρόσωπο των ημερών, την Ματίνα Παγώνη.

Ο γνωστός περφόρμερ με ένα μαγικό τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει καταφέρνει να μιμείται πρόσωπα, φωνές και στιλ και αυτή τη φορά στο «στόχαστρό» του μπήκε η γιατρός Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ καθημερινά μας ενημερώνει για τις εξελίξεις με την πανδημία με εμφανίσεις της σε διαφορετικά κανάλια και ο Τάκης Ζαχαράτος δεν μπόρεσε να αντισταθεί και με σατιρική διάθεση σχολίασε ως Ματίνα Παγώνη τις Απόκριες, τα καρναβάλια αλλά και το Ντουμπάι.

«Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά! [ Part 1 + 2 ] « Ε- λυσσάξατε πια ! Διασωληνωμένη από κανάλι σε κανάλι πια !»” γράφει στη λεζάντα του βίντεο ο ηθοποιός.

Στο βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram, ο Ζαχαράτος μεταξύ άλλων αναφέρει «Απόκριες δεν θα κάνουμε! Είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, να γίνονται καρναβάλια; Μας χορεύει τσάμικο ο κορωνοϊός και το μόνο που σας νοιάζει είναι να καρναβαλιστείτε; Όσο καρναβαλιστήκατε, καρναβαλιστήκατε! Γιατί όλο αυτό που ζούμε, δεν είναι καρναβάλι, χρειάζεται να ντυθούμε;».

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024