To Survivor επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Διάσημοι και Μαχητές βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίζονται για την επιβίωσή τους και όπως είναι αναμενόμενο ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες εντάσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες.
Με καβγά, μάλιστα, ξεκίνησε το χτεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς μετά στο συμβούλιο και την ανακοίνωση ότι ο Πάνος Καλλίδης και ο Γιώργος Κοψιδάς είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, τα «μαχαίρια» βγήκαν στην ομάδα των Διασήμων.
Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλλίδης αποκάλυψε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο τρώει κρυφά, χωρίς να μοιράζεται το φαγητό με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.
Αυτό έκανε έξαλλη την Ελευθερία Ελευθερίου και την κατηγόρησε ευθέως για μη ομαδικό πνεύμα. Από την άλλη πλευρά, ο Τριαντάφυλλος ρώτησε τον Πάνο Καλλίδη για ποιο λόγο δεν αποκάλυψε αυτό που είδε νωρίτερα με αποτέλεσμα να ξεσπάει μεταξύ τους ένας άλλος καβγάς.
Μετά τη λήξη του συμβουλίου, οι Διάσημοι επέστρεψαν στην παραλία. Εκεί, η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε να μιλήσει έξω από τα δόντια στην Κάτια Ταραμπάνκο.
Η τραγουδίστρια κατηγόρησε το μοντέλο ότι λειτουργεί ατομικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς στο Survivor 4.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας