Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον 1-0 : Ο Φόντεν γλίτωσε τη Σίτι και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα!

Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον 1-0 : Ο Φόντεν γλίτωσε τη Σίτι και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα!

Με γκολ του Φιλ Φόντεν, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Μπράιτον και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο -4 από την κορυφή οι «Πολίτες» που έχουν και ματς λιγότερο.

Συναρπαστική είναι η εφετινή Premier League και κανείς δε μπορεί να βάλει το χέρι του στη… φωτιά για το ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Μπράιτον σε εξ αναβολής αναμέτρηση, προκαλώντας… χαμό στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ανέβηκε στην 3η θέση της κατάταξης με 32 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και τη συμπολίτισσά της, Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, η Σίτι έχει και ένα ματς λιγότερο, οπότε μπορεί να βρεθεί μια… ανάσα από το σύνολο του Σόλσκιερ.

Στο 14ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε άλλαξε με τον Γκιντογκάν και βρέθηκε απέναντι στον Σάντσεθ, έκανε και το πλασέ αλλά ο Ισπανός τον νίκησε και στο 19’ το πλασέ του Τροσάρ μέσα από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 30’ η Σίτι κέρδισε έμμεσο φάουλ μέσα στην περιοχή της Μπράιτον, αλλά το σουτ του Ντε Μπρόινε, σταμάτησε στα σώματα.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 44΄. Ο  Φόντεν με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 1-0.

Στο 56ο λεπτό ο Έντερσον μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Πρέπερ και στο 58’ ο Μαχρέζ βρέθηκε μόνος με τον Σάντσεθ αλλά πλάσαρε άστοχα.

Στο 90+1’ ο Σάντσεθ έκανε πέναλτι στον Ντε Μπρόινε, αλλά ο Στέρλινγκ αστόχησε από την άσπρη βούλα.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ζιντσένκο, Ντίας, Στόουνς, Κανσέλο, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ (66’ Ζέσους), Ντε Μπρόινε, Φόντεν (82’ Στέρλινγκ)

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Γουέμπστερ, Μπερν, Ντανκ, Φέλτμαν, Μπερνάρντο, Πρέπερ (68’ Μαρτς), Γουάιτ, ΜακΆλιστερ, Τάου (68’ Μοπέ), Τροσάρ (86’ Κάντρα)

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Πρώτη οργισμένη αντίδραση Ιράν - «To Ισραήλ ξεπέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές»

O υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αρακτσί, προειδοποίησε πως το Ιράν δεν θα μείνει αμέτοχο, σε περίπτωση πολέμου πλήρους κλίμακας στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024