Ξέσπασμα από τον Στέφανο Τσιτσιπά στα social media.
Ο έλληνας τενίστας σχολίασε μεταξύ άλλων πως όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με τη ζωή των άλλων, ενώ υπογράμμισε πως λυπάται όσους τον σχολιάζουν.
Ο έλληνας τενίστας ξεκίνησε γράφοντας πως «όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων», ενώ στη συνέχεια έγραψε ακόμα πως «Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό», ότι «Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω».
Και έκλεισε γράφοντας πως «θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν», «κουτσομπολεύω, άρα υπάρχω» και «καθένας με την διαταραχούλα του».
Προφανώς, τα posts του κορυφαίου έλληνα τενίστα έχουν να κάνουν με τα σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν αναφορικά με την παρουσία του στο Ντουμπάι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.