Η Super League δίνει σκυτάλη στο Κύπελλο και ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη χιονισμένη Νέα Μεσημβρία όπου ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ.
Όσοι αγωνίστηκαν στο «Γεντί Κουλέ» έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν σε υψηλή ένταση δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή.
Νέα προβλήματα τραυματισμών δεν προέκυψαν για τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον Ενέα Μιχάι να είναι ο μοναδικός παίκτης στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ.
Την Τρίτη (19.01) οι ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικέων θα προπονηθούν στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.