Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παρεμβάσεις για την αντιπαγετική προστασία της πατάτας

Παρεμβάσεις για την αντιπαγετική προστασία της πατάτας

Εργασίες στο φράγμα του Παμίσου στον Αρι και στη μεγάλη αρδευτική διώρυγα 3Δ της κάτω ζώνης του ΓΟΕΒ έγιναν από την Π.Ε. Μεσσηνίας

Εργασίες στο φράγμα του Παμίσου στον Αρι και στη μεγάλη αρδευτική διώρυγα 3Δ της κάτω ζώνης του ΓΟΕΒ έγιναν από την Π.Ε. Μεσσηνίας την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, προκειμένου να διασφαλιστεί η παροχή νερού για την αντιπαγετική προστασία των πατατοχώραφων στην διάρκεια της πολύ κρύας νύχτας της Κυριακής 17 προς την Δευτέρα 18 του μήνα.

Στην περιοχή βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων παρεμβάσεων εξέφρασε ευχαριστίες προς όσους εργάστηκαν για τον σκοπό αυτό.

«Καταφέραμε, όλοι μαζί, να λύσουμε όλα τα προβλήματα, ώστε σήμερα την νύχτα, οι πατατοπαραγωγοί μας απρόσκοπτα να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τον παγετό. Θέλω να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία, καλή δύναμη και καλό εισόδημα από τις καλλιέργειές τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024