Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε πετυχημένη επέμβαση στον ορθό κοιλιακό στο νοσοκομείο «Υγεία» και πλέον μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στην ενεργό δράση με τον Παναθηναϊκό.
Οι γιατροί είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την έκβαση της επέμβασης και ο έλληνας μέσος αναμένεται εντός της ημέρας να πάρει εξιτήριο.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα μείνει 4 εβδομάδες εκτός δράσης μετά τη σημερινή αποκατάσταση για τον ορθό κοιλιακό.
Ο ίδιος, πάντως, δε χάνει τη θετική του σκέψη και την αυτοπεποίθησή του ενόψει της συνέχειας.
Αυτό δείχνει και το μήνυμά του μετά την επέμβαση, μέσω των social media.
Αναλυτικά όσα έγραψε: «Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς! Όλα καλά προχωράμε✌️ Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας💚».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.
Ακριβά πλήρωσαν Παναθηναϊκός και Ματίας Λεσόρ όσα ακολούθησαν το buzzer beater του Μπόλντγουϊν στο φινάλε του πρόσφατου ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ - Πρόστιμο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Απίστευτα επεισόδια στη Λισαβόνα πριν από ντέρμπι Μπενφίκα - Σπόρτινγκ στο futsal, με την πορτογαλική Αστυνομία να προχωρά σε Σε 124 συλλήψεις - Ένας οπαδός τραυματίας.