Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γλίτωσε το κάζο η Αϊντχόφεν (2-0)

Γλίτωσε το κάζο η Αϊντχόφεν (2-0)

Η Αϊντχόφεν έφτασε κοντά σε μία μεγάλη γκέλα αλλά επικράτησε τελικά με 2-0 της ουραγού Έμεν πλησιάζοντας στον πόντο τον Άγιαξ.

Χωρίς τον (τιμωρημένο) προπονητή της Ρότζερ Σμιντ στον πάγκο, η Αιντχόφεν -αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League- τα… χρειάστηκε κόντρα στην ουραγό Έμεν και παρότι για 82 λεπτά έπαιξε με τη «φωτιά», κατάφερε στο τέλος να νικήσει με 2-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της ολλανδικής Eredivisie, πλησιάζοντας στον ένα βαθμό τον πρωτοπόρο Άγιαξ.

Η έμπνευση των συνεργατών του Σμιντ, Λαρς Κορνέτκα και Γιερν Βολφ, να περάσουν ως αλλαγή στο 77ο λεπτό τον Μάουρο Ζούνιορ (μαζί με τους Γκουριέρες, Μπάουμγκαρτλ) αποδείχθηκε ευεργετική για την PSV, καθώς πέντε λεπτά μετά την είσοδό του ο 22χρονος Ολλανδός μέσος, σημείωσε το γκολ που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του, γλιτώνοντάς τη από ένα τεράστιο «κάζο».

Στο 88′ ο Ζάχαβι «σφράγισε» το τρίποντο για την Αϊντχόφεν, κάνοντας το 2-0 με ωραίο τελείωμα, μετά από ασίστ του Μάουρο Ζουν.

Only in

Η ακρίβεια τσακίζει τα νοικοκυριά αλλά γεμίζει τα δημόσια ταμεία - Η πρωτοκαθεδρία των έμμεσων φόρων

Και το 2025, όπως και το 2024, τα έσοδα από τον ΦΠΑ θα υπερβούν τα έσοδα από τον φόρο εισοδήματος με βάση το προσχέδιο για τον προϋπολογισμό. Οι έμμεσοι φόροι θα εξακολουθήσουν να βαρύνουν περισσότερο τους πολίτες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024