Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Συνέχισαν με νίκες Γουέστ Χαμ και Λιντς

Συνέχισαν με νίκες Γουέστ Χαμ και Λιντς

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε με σκορ 3-1 της Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Λιντς πήρε σημαντική νίκη με σκορ 2-1 επί της Νιουκάστλ.

Εύκολο βράδυ είχε η Γουέστ Χαμ η οποία επικράτησε με σκορ 3-2 της Κρίσταλ Πάλας παρότι βρέθηκε να κυνηγά από νωρίς στο σκορ, ενώ η Λιντς πήρε σημαντικό διπλό στην έδρα της Νιουκάστλ με σκορ 2-1, για την 20η αγωνιστική της Premier League.

Έτσι τα «σφυριά» βρίσκονται πλέον στην τέταρτη θέση με παιχνίδι περισσότερο. Όσο για την Λιντς παραμένει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς και τη 12η θέση.

Στο «Σέλχαστ Παρκ» η Κρίσταλ Πάλας άνοιξε το σκορ με τον Ουιλφρέντ Ζαχά στο 3′, με την Γουέστ Χαμ να απαντά άμεσα ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 9′ με τον Σούτσεκ. Ο ίδιος παίκτης έκανε ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 25′ για το 2-1.

Με τη συμπλήρωση 65΄ αγώνα τα «σφυριά» τριπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ντόουσον σκοράρει δίνοντας… αέρα δύο γκολ. Το μόνο που κατάφερε η Πάλας ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις σε 3-2 με τον Μπατσουαγί.

Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» η Λιντς προηγήθηκε στο 17′ με γκολ του Ραφίνια. Η ισοφάριση ήρθε από τον Αλμίρον για τις «καρακάξες» στο 57′. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χάρισον έδωσε ξανά το προβάδισμα στο σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και έτσι οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με ένα πολύ σημαντικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Only in

Γκρίνιες Δημοσχάκη (ΝΔ) για τα εκτός έδρας των αστυνομικών: «Να απαλειφθεί η διάταξη και να εξεταστεί από μηδενική βάση»

Ο γαλάζιος βουλευτής και πρώην αστυνομικός διατύπωσε την αντίθεσή του στο άρθρο 63 του νομοσχεδίου, ζητώντας μάλιστα να αποσυρθεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024