Η κορυφή της Premier League είναι και πάλι… μπλε! Η Μάντσεστερ Σίτι έστειλε μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες, κάνοντας… πάρτι στο Χόθορνς.

Οι «Πολίτες» διέλυσαν (0-5) με συνοπτικές διαδικασίες την Γουέστ Μπρόμιτς, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει συγκεντρώσει 41 πόντους στον εφετινό φοβερό μαραθώνιο της Premier League, με τον άλλο σύλλογο του Μάντσεστερ να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και στο -1.

Με το… καλησπέρα, η Σίτι άνοιξε το σκορ. Στο 6’ ο Κανσέλο έκανε το γέμισμα στον Γκιντογκάν που κατέβασε υπέροχα και με όμορφο σουτ έγραψε το 0-1.

Οι Πολίτες έκαναν δύο τα τέρματά τους στο 20ο λεπτό. ΟΣίλβα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Κανσέλο με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, έγραψε το 0-2.

Η ομάδα του Πεπ συνέχισε με το πόδι πατημένο στο… γκάζι, με τον Γκιντογκάν να σημειώνει ένα τρομερό γκολ στο 30ο λεπτό. Στο 45+2’ ο Μαχρέζ συνέκλινε από δεξιά και με φοβερό πλασέ με το αριστερό έκανε το 0-4.

Στο 57’ ο Στέρλινγκ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου, με τον και ο Βρετανός να πλασάρει σε κενή εστία για το 0-5.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Γκιμπς, Ατζαγί, Φούρλονγκ, Λίβερμορ, Σνόντγκρας, Ο’Σέι, Σόγιερς, Ρόμπινσον, Ματέους Περέιρα, Γκραντ (63’ Ρόμπσον Κανού)

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ντίας, Στόουνς, Κανσέλο, Ζιντσένκο, Γκιντογκάν (53’ Λαπόρτ), Μπερνάρντο Σίλβα (60’ Ζέσους), Ρόδρι, Φόντεν (53’ Τόρες), Μαχρέζ, Στέρλινγκ.