Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτσας: Δεν θα κλείσουν τα δημοτικά - Τι είπε για τα καταστήματα στην Αττική

Πέτσας: Δεν θα κλείσουν τα δημοτικά – Τι είπε για τα καταστήματα στην Αττική

Σχετικά με το επικείμενο άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων την προσεχή Δευτέρα, τόνισε πως η απόφαση είναι στα χέρια της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων, ενώ η κυβέρνηση είναι έτοιμη για την επαναλειτουργία τους

Στις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο MEGA.

Σχετικά με το επικείμενο άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων την προσεχή Δευτέρα, τόνισε πως η απόφαση είναι στα χέρια της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων, ενώ η κυβέρνηση είναι έτοιμη για την επαναλειτουργία τους. «Μακάρι να ανοίξουν» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει συζήτηση να κλείσουν τα δημοτικά, ενώ εμφανίστηκε προβληματισμένος για την κατάσταση με το λιανεμπόριο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει ανησυχία ειδικά για την Αττική, αλλά «από αυτά που βλέπω δεν νομίζω πως είμαστε σε ένα στάδιο που θα επέβαλλε μια μεγάλη αλλαγή, χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία».

Διεμήνυσε μάλιστα πως είναι στο χέρι μας με τη συμπεριφορά μας να μην φέρουμε αρνητικές αλλαγές, ενώ σημείωσε πως «η κόπωση είναι κακός σύμβουλος» και δεν θα πρέπει να προκύψουν παρεκτροπές από τη μεγάλη κινητικότητα με εικόνες συνωστισμού.

Δείτε όσα είπε στο MEGA

Sports in

«Βόμβα» από τη Λιθουανία: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για Ναν»

Στη Λιθουανία βάζουν… φωτιά για το μέλλον του Κέντρικ Ναν στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και περιμένει πρόταση – Όλα τα δεδομένα για τον Αμερικανό σκόρερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024