
Αισιοδοξία Μπουρλά για τις μελλοντικές δόσεις των εμβολίων
«Πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να προμηθεύσουμε με τις δόσεις που έχουμε υποσχεθεί» σημείωσε ο επικεφαλής της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά.
Την αισιοδοξία του ότι σύντομα η Pfizer θα μπορεί να παραδώσει τις δόσεις του εμβολίου κατά του κοροναϊού που έχει υποσχεθεί εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά.
Μιλώντας στο Παγκόσμιο Φόρουμ του Νταβός, που διεξάγεται μέσω Διαδικτύου λόγω της πανδημίας, ο CEO της Pfizer σημείωσε: «Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να προμηθεύσουμε στον κόσμο με τις δόσεις που έχουμε υποσχεθεί».
Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι προς το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2021 δεν θα υπάρχουν ανησυχίες για την παροχή των εμβολίων προς όσους έχουν δοθεί ανάλογες υποσχέσεις.
- Τροχαίο στη Μεταμόρφωση: Ανατράπηκε νταλίκα – Απεγκλωβίστηκε με ελαφρά τραύματα ο οδηγός
- Stoiximan GBL: Οι τελευταίες «μάχες» της κανονικής διάρκειας – Εντός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Στάρμερ: «Ο Τραμπ έχει ένα δίκιο – Οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να σηκώσουν μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις