Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
H Jeep γιορτάζει τα 80 της χρόνια με ειδικές εκδόσεις Renegade και Wrangler

H Jeep γιορτάζει τα 80 της χρόνια με ειδικές εκδόσεις Renegade και Wrangler

Η αμερικανική φίρμα παραδίδει στο κοινό δύο επετειακές εκδόσεις των δύο μοντέλων της οι οποίες επωφελούνται από επιπλέον εξοπλισμό και ιδιαίτερες αισθητικές λεπτομέρειες.

Με αφορμή την επέτειο των 80 χρόνων, η αμερικανική φίρμα δημιούργησε δύο ειδικές εκδόσεις για το δημοφιλές Renegade και το εμβληματικό Wrangler.

Αμφότερες οι ειδικές εκδόσεις κοσμεί ειδική πλακέτα με τα διακριτικά 80th Anniversary, ειδικού σχεδιασμού ζάντες 18 ιντσών που αποτελούν αποκλειστικότητα για τις συγκεκριμένες εκδόσεις που επίσης βάφονται στην απόχρωση Granite Crystal. Αναλόγως έχει διαμορφωθεί και το εσωτερικό το οποίο επωφελείται από δερμάτινα μαύρα καθίσματα που φέρουν το επετειακό λογότυπο.

Εμπλουτισμένος είναι και ο βασικός εξοπλισμός ο οποίος περιλαμβάνει φωτιστικά σώματα και φώτα ομίχλης τεχνολογίας LED, φιμέ τζάμια, πατάκια με τα διακριτικά 80th Anniversary, οθόνη 8,4 ιντσών για το σύστημα infotainment το οποίο διαθέτει νέα επετειακά γραφικά “Since 1941” ενώ την εικόνα συμπληρώνουν τα γυαλιστερά μαύρα πλαστικά στο ταμπλό και σε άλλες επιφάνειες του εσωτερικού.

Στην περίπτωση του Renegade, η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη με τον τρικύλινδρο κινητήρα του 1,0 λίτρου των 120 ίππων αλλά και τον τετρακύλινδρο των 150 ίππων σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων.

Σε ό,τι αφορά το Wrangler 80th Anniversary, στα παραπάνω εξοπλιστικά στοιχεία προστίθενται αυτόματα φωτιστικά σώματα, οροφή στο χρώμα του αμαξώματος και μια ειδικά σχεδιασμένη πλακέτα για την θύρα του πορτ μπαγκάζ. Επιπλέον, στο εσωτερικό τοποθετείται ψηφιακός πίνακας οργάνων, ηχοσύστημα με εννέα ηχεία και subwoofer 552W, δερμάτινη επένδυση για το ταμπλό και πιο πλούσιες μοκέτες.

Στα συστήματα εξοπλισμού συμπεριλαμβάνονται σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων, αποτροπής σύγκρουσης, υποβοήθησης στάθμευσης, ενεργό cruise control και κάμερα οπισθοπορείας.

Η επετειακή έκδοση του Wrangler θα είναι διαθέσιμη με το δίλιτρο κινητήρα των 272 ίππων και 400 m ροπής ο οποίος συνδυάζεται με κιβώτιο οκτώ σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024