Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, της Πολιτικής Προστασίας και εθελοντές με τζιπ 4×4 ερευνούν μέσα στο δάσος και σε δύσβατες πλαγιές στο Μιτσικέλι
Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των Μηλιωτάδων για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού αεροσκάφους που αγνοείται από χθες το μεσημέρι.
Στο σημείο έφτασαν περίπου 30 Ιρακινοί πιλότοι, συνάδελφοι του αγνοούμενου χειριστή από την ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης πιλότων που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στην Κοζάνη και απευθύνεται κυρίως σε χειριστές από τη Μέση Ανατολή.
Μετά από συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία, συμμετέχουν στις έρευνες στην περιοχή.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, της Πολιτικής Προστασίας και εθελοντές με τζιπ 4×4 ερευνούν μέσα στο δάσος και σε δύσβατες πλαγιές στο Μιτσικέλι. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της χαμηλής νέφωσης δεν είναι δυνατή η βοήθεια εναέριων μέσων.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας