Η Κάιλι Τζένερ έδειξε στο κοινό την πραγματικά αξιοζήλευτη συλλογή αθλητικών παπουτσιών της τρίχρονης κόρης της, Στόρμι.

Φυσικά, ανάμεσά τους δεν υπάρχει ούτε ένα ζευγάρι χαμηλής αξίας, αφού άλλωστε η μητέρα της είναι μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες στον κόσμο, έχοντας εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη φήμη και τη βαρύτητα του ονόματος «Καρντάσιαν» -κι ας μην το φέρει η ίδια.

Η Daily Mail κοστολόγησε αναλυτικά τα παπούτσια της μικρής Στόρμι, τοποθετώντας μάλιστα την αξία του καθενός επάνω στη φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα της στα Stories του Instagram.

Πηγή: Daily Mail

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι τα Vintage Air Jordans 3, δώρο της Nike για την Στόρμι, κοστίζουν τουλάχιστον $1.500.

Συνολικά, μόνο τα υποδήματα που απεικονίζονται στη συγκεκριμένα φωτογραφία, εκτιμώνται βάσει των υπολογισμών της Daily Mail στα $3.129. Και όπως μπορείτε να φανταστείτε, αποκλείεται να είναι τα μοναδικά παπούτσια που έχει στην κατοχή της η Στόρμι.

Επομένως, το πιθανότερο είναι πως θα συμφωνούσαμε με την Κάιλι που γράφει στο ίδιο Story «το κορίτσι μου είναι τόσο κακομαθημένο».