Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor : Οικειοθελής αποχώρηση για την Ελευθερία Ελευθερίου;

Survivor : Οικειοθελής αποχώρηση για την Ελευθερία Ελευθερίου;

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πλήρως απομονωμένη στο Survivor

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πλήρως απομονωμένη στην παραλία του Αγίου Δομίνικου και υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» η αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου με την οποία έκαναν παρέα αλλά και η σφοδρή επίθεση του Αλέξη Παππά αλλά και όλης της μπλε ομάδας εναντίον της έχει καταρρακώσει την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου.

Τα spoiler που κυκλοφορούν είναι ότι υπάρχει ενδεχόμενο οικειοθελούς αποχώρησης, καθώς η τραγουδίστρια αισθάνεται «προδωμένη» από την ομάδα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ζήτησε να φύγει από την ομάδα των μπλε και να πάει στην ομάδα των κόκκινων, αλλά η παραγωγή της είπε να περιμένει την ένωση των ομάδων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό είναι πλήρως απομονωμένη στην παραλία. Τρώει και κοιμάται μόνη της, ξεχωριστά από τους συμπαίκτες της η Ελευθερία Ελευθερίου και αναμένονται εξελίξεις στο «Survivor 4».

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι 31 ετών και είναι τραγουδίστρια. Κατάγεται από την Κύπρο και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό έπειτα από τη συμμετοχή της στο X-Factor.

Έχει συνεργαστεί με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης.

Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, video clips και μεγάλες επιτυχίες.

Αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της στην Eurovision το 2012 εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Aphrodisiac». Λατρεύει το χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ και να ζωγραφίζει.

Δηλώνει ότι δεν της αρέσει η ήττα. Ερχόμενη στο «Survivor» θέλει να αποδείξει σε συμπαίκτες και κοινό ότι εκτός από μια γλυκιά και όμορφη παρουσία, είναι δυναμική, ανταγωνιστική και μάχιμη και θα καταφέρει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Sports in

Μεγάλη κίνηση απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Η απόφαση για το «Καραϊσκάκης» και την Εθνική μπάσκετ

Μεγάλη πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μέσω εντολής άνοιξε το πάρκινγκ του «Γεώργιος» Καραϊσκάκης για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που πήγε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024