Ακόμη δύο εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», εκτοξεύοντας το νούμερο του προσωπικού που έχει νοσήσει σε πάνω από 60 άτομα.
Εξάλλου, σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα «ύποπτων» κρουσμάτων, που ενδεχομένως ανεβάσουν κι άλλο τον αριθμό των νοσούντων.
Να σημειωθεί πως χθες πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη για τον τρόπο αντιμετώπισης της επέκτασης του κοροναϊού στα δύο νοσοκομεία αναφοράς της Πάτρας, παρουσία κυβερνητικού αξιωματούχου.
Ενώ τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσουν και άλλες έκτακτες επαφές κυβερνητικών παραγόντων, μετά την έκρηξη κρουσμάτων στην περιοχή που θέτει σε συναγερμό το σύστημα υγείας της περιοχής.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.