«Είναι δύσκολο να πεις δύο λόγια για τον Διονυσίου, είναι ένας θρύλος. Το 1972-72 τραγουδήσαμε μαζί στα Δειλινά. Ο Γιάννης Πάριος, η Χαρούλα, η Δήμητρα Γαλάνη και εγώ. Εμείς λέγαμε έντεχνα τραγούδια και όταν πέρναγε η πρώτη μια μιάμιση ώρα έβγαινε ο Στράτος Διονυσίου και έπεφτε το μαγαζί με το «Πάρε ότι θέλεις παλιατζή» θυμάται ο Γιώργος Νταλάρας.
Πέρασαν τα χρόνια και βρεθήκαμε σε μια συναυλία στο ΣΕΦ. Παρέλασαν σχεδόν όλοι και ήταν η σειρά του Στράτου να έρθει να κάνει πρόβα το μικρόφωνο. Εγώ ήμουν ο τελευταίος που έκανα πρόβα και έφτιαχνα τις συχνότητες του μικροφώνου. Γνωρίζοντας την τρέλα μου ο Στράτος καθόταν στη άκρη. Όταν τελείωσα και τον ενημέρωσαν να ανέβει είπε ‘Εγώ δεν θα κάνω πρόβα, θα τραγουδήσω στο μικρόφωνο του μικρού».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας