Η Lisa Vanderpump επέστρεψε. Η 60χρονη που εμφανιζόταν στο «The Real Housewives of Beverly Hills» αποκτά τώρα νέο, δικό της ριάλιτι με τίτλο «Overserved with Lisa Vanderpump».

Τα επεισόδια θα διαρκούν μισή ώρα και θα περιστρέφονται γύρω από τραπέζια με διάσημους καλεσμένους που θα διοργανώνει στην περίφημη βίλα της, Villa Rosa.

Το νέο ριάλιτι κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου, και στους διάσημους καλεσμένους περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής οι: Cheryl Hines, Iggy Azalea, Jaleel White, Jeff Lewis, Lala Kent, Lance Bass, Tori Spelling και Margaret Cho.

Την παραγωγή της εκπομπής έχει αναλάβει η ίδια η Vanderpump.

Εν τω μεταξύ το μέλλον του «Vanderpump Rules», spinoff του «The Real Housewives of Beverly Hills» είναι ακόμα αβέβαιο λόγω της πανδημίας.

Η σειρά που γυριζόταν στο εστιατόριο SUR της Vanderpump δεν μπόρεσε να κινηματογραφηθεί καθώς τα εστιατόρια του Λος Άντζελες έκλεισαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης της COVID-19.

Τα μέλη του καστ Stassi Schroeder και Kristen Doute απολύθηκαν μαζί με τον Brett Caprioni και τον Max Boyens τον Ιούνιο λόγω κατηγοριών για ρατσιστικές ενέργειες που είχαν διαπράξει στο παρελθόν.