Πριν λίγες μέρες υπέστη ήττα σοκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα όταν δεχόμενη δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του ματς, είδε να φεύγει μέσα από τα χέρια της η μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αυτή τη φορά όμως, η Γρανάδα ήταν αυτή που χαμογέλασε στις καθυστερήσεις.

Η Λεβάντε κρατούσε τη νίκη μέχρι το 93′ χάρη σε δύο γκολ του Μοράλες αλλά ο πολύπειρος Σολδάδο με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 κι έδωσε στην ομάδα του τον βαθμό που την κρατά στο -2 από την έκτη Σοσιεδάδ αλλά και στο +3 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Το 1-0 για τη Λεβάντε ήρθε στο 29′ όταν Μιραμόν σέντραρε από δεξιά και ο Μοράλες με πλασέ από το πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου ήρθε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους με διαγώνιο σουτ του Κένεντιμέσα από την περιοχή.

Στο 67′ ο Ντε Φρουτος έκανε το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι και ο Μοράλες με νέο πλασέ έκανε το 2-1. Η Λεβάντε κρατούσε τη νίκη μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά υπολόγισε χωρίς τον Σολδάδο. Από σέντρα του Πουέρτας ο Ισπανός σκόραρε με κεφαλιά για το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Λεβάντε: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Ντουάρτε, Μιραμόν (82’ Πόστιγο), Κλερκ, Βέθο, Ροτσίνα (64’ Ντε Φρούτος), Ραντόγια, Μοράλες (75’ Σον), Μελέρο, Λεόν (64’ Ντάνι Γκόμεθ), Μαρτί (82’ Μπάρντι)

Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Φουλκιέ, Μαρίν (46’ Πουέρτας), Βαγιέχο, Πέρεθ (87’ Χερμάν Σάντσεθ), Ντ.Ντουάρτε, Μοντορό, Κένεντι (Ματσίς 58’), Ετεκί (75’ Βέντε Βίκο), Μολίνα (75’ Σολδάδο), Σουάρεθ