Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γκαρσία : «Προδοθήκαμε για άλλη μία φορά από τα ατομικά μας λάθη»

Γκαρσία : «Προδοθήκαμε για άλλη μία φορά από τα ατομικά μας λάθη»

Στα ατομικά λάθη των παικτών του στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το 2-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στα πολλά ατομικά λάθη που έκαναν για ακόμη μία φορά οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το που εντοπίζει το πρόβλημα και αν το μεγάλο πρόβλημα είναι η άμυνα: «Η αλήθεια είναι πως χωρίς να κάνουμε καλό πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε, χωρίς όμως την ίδια στιγμή να έχουμε απειληθεί κιόλας από τον αντίπαλο.

Με το σκορ υπέρ μας θα έπρεπε να κοντρολάρουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι καλύτερα να δείξουμε εμπειρία και ωριμότητα σαν ομάδα, δυστυχώς προδοθήκαμε για άλλη μια φορά από ένα ατομικό λάθος και ήρθε η ισοφάριση με το πέναλτι του Απόλλωνα.

Οι αλλαγές μας έδωσαν ενέργεια και το κάτι διαφορετικό, ωστόσο φάνηκε πως μετά το 1-1 υπήρχε μια νευρικότητα στην ομάδα και δυστυχώς δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ που θα μπορούσαμε να έχουμε επίσης αποφύγει.

Στο επιθετικό κομμάτι το πιο βασικό είναι να κάνεις ευκαιρίες. Σήμερα κάναμε πολλές. Νομίζω κοντά στις 15 φάσεις. Ο αντίπαλος μας έκανε μόνο 2-3 φάσεις. Όλη η ομάδα θα πρέπει να αμύνεται καλύτερα, δεν είναι μόνο θέμα των αμυντικών ή του τερματοφύλακα.

Δυστυχώς γίνονται λάθη που μπορούμε και πρέπει να αποφεύγουμε. Αυτά δημιουργούν ανασφάλεια στην ομάδα όταν συμβαίνουν. Τέτοια λάθη ατομικά όταν γίνονται είναι δύσκολο να μπορέσεις να τα βελτιώσεις μέσα από την προπόνηση».

Only in

Η ακρίβεια τσακίζει τα νοικοκυριά αλλά γεμίζει τα δημόσια ταμεία - Η πρωτοκαθεδρία των έμμεσων φόρων

Και το 2025, όπως και το 2024, τα έσοδα από τον ΦΠΑ θα υπερβούν τα έσοδα από τον φόρο εισοδήματος με βάση το προσχέδιο για τον προϋπολογισμό. Οι έμμεσοι φόροι θα εξακολουθήσουν να βαρύνουν περισσότερο τους πολίτες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024