Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Χουάν Πάμπλο Βάρσκι, έκανε αφιέρωμα στην καριέρα του Βασίλη Χατζηπαναγή, με αποτέλεσμα πλήθος φιλάθλων να υποκλίνονται στο ταλέντο του και να τον συγκρίνουν με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.
Ένα βίντεο με highlights της σπουδαίας καριέρας του Βασίλη Χατζηπαναγή έγινε viral στην Αργεντινή.
Συγκεκριμένα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Χουάν Πάμπλο Βάρσκι, έγινε viral και… τρέλανε χιλιάδες φιλάθλους σε τέτοιο βαθμό που έσπευσαν να τον συγκρίνουν με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
¿No conocían a Vasilis Hatzipanagis? Con estos 2 minutos y 11 segundos les va a alcanzar para que no se olviden nunca más. #QuieroRetruco ⚽️🧙♂️ de recontra lujo. Para qué tanto terreno, si sobraba una baldosa… https://t.co/HxZcdKXaa3pic.twitter.com/K4jOiJx9ES
Στη συνέχεια ακολούθησε αφιέρωμα της ιστοσελίδας «lastimaanadiemaestro.com» με τίτλο «Αιχμάλωτος στην πόλη μου», το οποίο δημοσίευσε ξανά ο Βάρσκι στο Twitter.
Ο Εστεμπάν Κόκο Μπεντρινάν, ο οποίος υπογράφει το άρθρο, αναφέρεται στο προσωνύμιο «ο Έλληνας Μαραντόνα» και στο γεγονός ότι δεν μπόρεσε να αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.
La historia de Vasilis Hatzipanagis, considerado el mejor jugador de la historia de Grecia🇬🇷, y que jamás pudo abandonar Iraklis FC de su país por una cláusula en su contrato https://t.co/1QqWPANQ6i
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.