Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κλείνει η εταιρεία ρούχων της Ριάνα μόλις δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία τους

Κλείνει η εταιρεία ρούχων της Ριάνα μόλις δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία τους

Ο οίκος μόδας Fenty της Ριάνα που υποστηρίζεται από τον κολοσσό LVMH κλείνει λιγότερο από δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Ο οίκος μόδας Fenty της Ριάνα που υποστηρίζεται από τον κολοσσό LVMH κλείνει λιγότερο από δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

View this post on Instagram

A post shared by FEИTY (@fenty)

Τέλος εποχής για τα ρούχα Fenty;

Ο πολυτελής όμιλος έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει το Fenty Beauty, το Fenty Skin και να στηρίξει την επιτυχημένη σειρά εσωρούχων της επιχειρηματία Savage X Fenty, με τη βοήθεια του γίγαντα ιδιωτικών μετοχών L Catterton, ο οποίος οδήγησε πρόσφατα έναν γύρο συγκέντρωσης κεφαλαίων 115 εκατομμυρίων δολαρίων για την σειρά εσώρουχων της Ριάνα για τον οίκο Fenty.

«Η LVMH και η Ριάνα επιβεβαιώνουν τη φιλοδοξία τους να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη και τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του οίκου Fenty, εστιάζοντας στα καλλυντικά, τη φροντίδα του δέρματος και τα εσώρουχα», δήλωσε η LVMH και η Rihanna στο WWD, επικαλούμενη την απόφαση να τεθεί η σειρά ρούχων της σε αναμονή ως εκκρεμείς «καλύτερες συνθήκες».

View this post on Instagram

A post shared by FEИTY (@fenty)

Τι έφερε το «λουκέτο»;

Πράγματι, η πανδημία κράτησε τη Ριάνα μακριά από το ατελιέ Fenty στο Παρίσι και τα ιταλικά καταστήματα παραγωγής που είναι ζωτικής σημασίας για το μοντέλο λιανικής άμεσης κατανάλωσης. Για μια hands-on σχεδιάστρια , η οποία κάποτε είπε στο British Vogue:  «Ξέρω τι έχει γίνει στην κατασκευή κάθε κομματιού … αν δεν μπορώ να φορέσω τα πράγματα μου τότε απλά δεν θα λειτουργήσει»  αυτός ο χωρισμός, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου επώασης όταν η Ριάνα «έπαιζε μπαλίτσα» ακόμα στην αγορά της μόδας πολυτελείας – αποδείχθηκε πολύ δαπανηρή. Ενώ το Fenty Beauty με έδρα τις ΗΠΑ αυξήθηκε σε δημοτικότητα, το European Fenty maison δεν κέρδισε ποτέ παγκόσμια έλξη.

View this post on Instagram

A post shared by FEИTY (@fenty)

View this post on Instagram

A post shared by FEИTY (@fenty)

Οι παρατηρητικοί θαυμαστές της Ριάνα θα έχουν ήδη μελετήσει τον λόγο για τον οποίο το @Fenty σταμάτησε να δημοσιεύει μέσω του Instagram την 1η Ιανουαρίου και σταμάτησε τις πολλές αναρτήσεις ήδη από τον Νοέμβριο. Η τελευταία ώθηση μάρκετινγκ ήταν περίπου η δεύτερη συνεργασία της σειράς με την Amina Muaddi. Τα ψηλά τακούνια, που αντικατοπτρίζουν το Fenty DNA και τη γυναικεία-γλυπτική αισθητική της Muaddi, ήταν το αποκορύφωμα της Fenty, μαζί με τα Instagrammable γυαλιά ηλίου που βρήκαν εύνοια από όλες τις fashionistas.

Το WWD αναφέρει ότι ο ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου θα κλείσει τις επόμενες εβδομάδες.

View this post on Instagram

A post shared by FEИTY (@fenty)

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε το «διαζύγιό» του με τον Λούκα Βιλντόζα, με τον Ολυμπιακό να επισημοποιεί σχεδόν αμέσως την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024