Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πονοκέφαλος για το παλάτι η νέα ταινία για την Νταϊάνα – Το «Σαββατοκύριακο στο Σάντριγχαμ» δεν υπήρξε ποτέ

Πονοκέφαλος για το παλάτι η νέα ταινία για την Νταϊάνα – Το «Σαββατοκύριακο στο Σάντριγχαμ» δεν υπήρξε ποτέ

Η ταινία με πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Στιούαρτ επικεντρώνεται στο «Σαββατοκύριακο στο Σάντριγχαμ» κατά τη διάρκεια του οποίου η Νταϊάνα φέρεται να αποφάσισε το τέλος του γάμου της.

Η νέα ταινία για την πριγκίπισσα Νταϊάνα φαίνεται πως θα προκαλέσει νέο πονοκέφαλο για το παλάτι. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το «Σαββατοκύριακο στο Σάντριγχαμ», κατά τη διάρκεια του οποίου η Νταϊάνα φέρεται να αποφάσισε το τέλος του γάμου της και στο οποίο επικεντρώνεται η ταινία, δεν συνέβη ποτέ, ενώ συμπληρώνουν πως το νέο κινηματογραφικό εγχείρημα «δεν θα αρέσει καθόλου στη βασιλική οικογένεια».

Ο Ρόμπερτ Τζόμπσον, βασιλικός βιογράφος δήλωσε πως η βασιλική οικογένεια δεν πρόκειται να εγκρίνει την συγκεκριμένη ταινία καθώς η εκδοχή της ιστορίας που επιλέγει να παρουσιάσει είναι ξεκάθαρα εις βάρος του παλατιού.

Στο κινηματογραφικό δράμα θα παρακολουθήσουμε την Νταϊάνα στη διάρκεια τριών ημερών, το Δεκέμβριο του 1991 στο Σάντριγχαμ, όταν η ίδια συνειδητοποιεί πλέον πως ο γάμος της έχει φτάσει στο τέλος τoυ και πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου να γίνει βασίλισσα.

«Την γνώρισα προσωπικά. Είναι βέβαιο πως η συγκεκριμένη ταινία δεν θα αρέσει καθόλου στη βασιλική οικογένεια» δήλωσε ο βιογράφος που έχει κυκλοφορήσει πολλά βιβλία σχετικά με το παλάτι.

Σύμφωνα με τον ίδιο η οικογένεια δεν είναι καθόλου χαρούμενη με την οπτική των γεγονότων που επιλέγει να προβάλει η ταινία.

Το Σαββατοκύριακο στο Σάντριγχαμ δεν συνέβη ποτέ

Πολλοί είναι και οι μελετητές της βασιλικής οικογένειας οι οποίοι αμφισβητούν συνολικά την ιστορία και ισχυρίζονται πως το Σαββατοκύριακο στο Σάντριγχαμ δεν υπήρξε ποτέ.

Λέγεται πως η Νταϊάνα είχε σταματήσει να επισκέπτεται το κτήμα πριν από την περίοδο κατά την οποία αναφέρει η ταινία και σύμφωνα με πολλούς η ίδια είχε πάρει την απόφασή της σχετικά με τη λήξη του γάμου της χρόνια πριν.

Sports in

Σέκουλιτς: «Η Ελλάδα έχει φοβερή ομάδα»

Την Ελλάδα ως φαβορί έχρισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024