Εδώ και μέρες, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου βίντεο που αποκαλύπτουν περισσότερα για την άγρια ​​σεξουαλική ζωή του Άρμι Χάμερ εμφανίστηκε καθώς δείχνει να δείχνει «γυναίκα με τα εσώρουχα και στα τέσσερα» στο κρεβάτι του και «καυχιέται για τη χρήση ναρκωτικών».

Διέρρευσαν, συγκεκριμένα,  μερικά βίντεο από τον ιδιωτικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα από τα οποία δείχνει ότι ο ηθοποιός τραβάει ένα κουτί από vape, γράφοντας: «Όταν συνειδητοποιείς ότι δεν κάνουν δοκιμή για DMT σε εξετάσεις ναρκωτικών».

Τα βίντεο από τον μυστικό λογαριασμό Instagram του Armie Hammer τον δείχνουν επίσης  με μια ημιγυμνή γυναίκα, με την οποία δοκιμάζουν ναρκωτικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί ο Hammer

Από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τα printscreens των dm του Armie που περιγράφουν ένα φετίχ για «κανιβαλισμό» και «πόσιμο αίμα», μια σειρά από γυναίκες βγήκαν και ισχυρίστηκαν ότι τα κείμενα λένε την αλήθεια.

Τώρα μια σειρά από εξωφρενικά βίντεο και εικόνες, που προέρχονται από τον ιδιωτικό λογαριασμό του στο Instagram, συνεχίζουν να βάζουν τον ηθοποιό στη μαύρη λίστα.

Το DailyMail.com αποκάλυψε πρώτα τα βίντεο κλιπ, τα οποία χρονολογούνται από τον Δεκέμβριο του 2020, δείχνοντας τον 34χρονο να κάνει μια δοκιμή για ναρκωτικά στο σπίτι, γράφοντας: «Όλα αρνητικά, καλά. Το σώμα μου είναι μια λεπτή συντονισμένη μονάδα επεξεργασίας τοξικών. Για να είμαι δίκαιος είχα THC και benzos στα ούρα μου. »

Πρόσθεσε: «Το διαζύγιο είναι τόσο διασκεδαστικό. Όχι τόσο διασκεδαστικό όσο τα ναρκωτικά. Αλλά είναι. »

Ο Hammer είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και απολύτως έξαλλος.