Το MEGA STAR σας παρουσιάζει τις κορυφαίες ελληνικές ερωτικές μπαλάντες.
Τραγούδια που όλοι έχουν αγαπήσει και τραγουδήσει, θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Στο Νο5 η Νατάσα Θεοδωρίδου με το «Αν υπήρχε παράδεισος», στην 4η θέση ο Σάκης Ρουβάς με το «Υπήρχες πάντα», ενώ στο Νο3 ο Αντώνης Ρέμος με το τραγούδι «Μια αναπνοή».
Στο Νο2 το «Όλα σε σένα τα βρήκα» του Γιάννη Πλούταρχο και στην κορυφή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με το τραγούδι «Ο βυθός σου».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας