Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη ο Απόλλωνας, 2-1 τον Ατρόμητο

Ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη ο Απόλλωνας, 2-1 τον Ατρόμητο

Η «ελαφρά ταξιαρχία» με το τρίποντο στην έδρα της πήγε στο +10 από τη 13η της βαθμολογίας, Λαμία. Μπεντινέλι και Ντάουντα τα γκολ της νίκης, μείωσε ο Μαυρομμάτης.

Τρεις βαθμούς που του επιτρέπουν να νιώσει πιο άνετα στην εξέλιξη του πρωταθλήματος πήρε ο Απόλλωνας, μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Ατρόμητου στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης.

Με το «τρίποντο» η «ελαφρά ταξιαρχία» έφτασε στους 22 βαθμούς, ανεβαίνοντας στο +10 από τη 13η Λαμία, η οποία νωρίτερα είχε αποσπάσει ισοπαλία από τον Αστέρα Τρίπολης (0-0).

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 42′, οι Ντάουντα, Κολ και Μπετινέλι είχαν ωραία συνεργασία που απέφερε το γκολ. Ο Βραζιλιάνος μπήκε στην περιοχή, κέρδισε την κόντρα από τον Γούτα και με το δεξί «νίκησε» τον Μανδά.

Ο άσος «κλείδωσε» στο 67′ με την επίτευξη του δεύτερου γκολ. Ο Κολ γύρισε τη μπάλα από δεξιά, ο Ντάουντα με εξαιρετική κίνηση στο πρώτο δοκάρι απέφυγε τον αντίπαλό του και διαμόρφωσε το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει στο 90′. Ο Ραμπέγιο έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν και ο Μαυρομμάτης με σουτ από το πέναλτι, σκόραρε.

Only in

Η ακρίβεια τσακίζει τα νοικοκυριά αλλά γεμίζει τα δημόσια ταμεία - Η πρωτοκαθεδρία των έμμεσων φόρων

Και το 2025, όπως και το 2024, τα έσοδα από τον ΦΠΑ θα υπερβούν τα έσοδα από τον φόρο εισοδήματος με βάση το προσχέδιο για τον προϋπολογισμό. Οι έμμεσοι φόροι θα εξακολουθήσουν να βαρύνουν περισσότερο τους πολίτες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024