«Μπροστάρης» στο κίνημα που έχει ξεκινήσει, ούτως ώστε να καθαρίσει ο χώρος του θεάτρου από κακοποιητές, είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Με σχεδόν καθημερινές του αναρτήσεις διατηρεί το θέμα ψηλά στην ατζέντα όπως και με το τελευταίο του story στο Instagram με το οποίο έστειλε ένα μήνυμα σε όσους προστατεύουν τους θύτες, σε όσους θέλουν να κρατήσουν αποστάσεις από το θέμα αλλά κυρίως στον κόσμο.
Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη
«Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες» γράφει.
«Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν, οι προστάτες θα διαχωρίσουν τη θέση τους για να μην έχουν και οι ίδιοι το κόστος. Τότε αναγκαστικά θα κινηθεί η Δικαιοσύνη» καταλήγει.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.