Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Ανεβάζει στροφές ο Βεζένκοφ

Ολυμπιακός : Ανεβάζει στροφές ο Βεζένκοφ

Ο Βούλγαρος έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στη διάθεση του Μπαρτζώκα για τον αγώνα με την Εφές.

Την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές (18/02) για την 25η αγωνιστική της Euroleague συνεχίζει ο Ολυμπιακός.

Στη σημερινή προπόνηση ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Βεζένκοφ να ανεβάζει στροφές και να δείχνει πλέον έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Ο 25χρονος είναι σημαντικός για τους Πειραιώτες και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του απέναντι στους Τούρκους. Ο Βούλγαρος φόργουορντ σήμερα «έβγαλε» κανονικά ολόκληρη την προπόνηση, χωρίς να αισθανθεί κάποια ενόχληση στο γόνατο του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στη διάθεση του Μπαρτζώκα για το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης.

O αγώνας με την Αναντολού Εφές στην Τουρκία είναι πολύ σημαντικό για τους Πειραιώτες, καθώς θέλουν πάση θυσία τη νίκη, για να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη της 8άδας. Εστω και εάν έχουν πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σάσα Βεζένκοφ είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Μιλάνο και είχε χάσει τους αγώνες με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό.

Sports in

Νίκησε, αλλά δεν ξεμπέρδεψε ο ΠΑΟΚ (3-2)

Ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ από τους δύο στόπερ του, Εκόνγκ και Κουλεράκη, νίκησε με 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024