Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπόλονι : «Δείξαμε τις δυνατότητες μας»

Μπόλονι : «Δείξαμε τις δυνατότητες μας»

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στη σημασία που αυτή έχει για όλους στον Παναθηναϊκό ενώ τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε τις δυνατότητές της.

Για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και τη σπουδαία νίκη που πέτυχε η ομάδα του μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι στην κάμερα της NOVA.

Διαβάστε όσα τόνισε ο προπονητής των πράσινων μετά το τέλος του ντέρμπι στην Λεωφόρο:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, σκέφτομαι τους παίκτες μου και αυτούς που δεν μπόρεσαν να είναι στο γήπεδο. Και εκείνους που δεν ήταν καν στην 20αδα. Όμως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για την πολύτιμη βοήθεια τους κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Αύριο θα είναι η σειρά άλλων και η ομάδα θα είναι πιο δυνατή. Θα ήθελα να πω μια σκέψη για τον Ολυμπιακό.

Είδα ότι έπαιξαν καλά ως ομάδα ,κατανοώ ότι έχουν ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη για τους ίδιους και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους εύχομαι το καλύτερο για τον αγώνα της Πέμπτης. Αναφορικά με τον αγώνα, ζήτησα δύο πράγματα από τους παίκτες μου. Να μπορέσουμε να τηρήσουμε το πλάνο μας στο παιχνίδι και να έχουμε το κουράγιο να ενοχλήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα τόσο τεχνικά, όσο και αγωνιστικά. Έχω την αίσθηση ότι σε αρκετές περιπτώσεις δεχθήκαμε την κυριαρχία του αντιπάλου, αλλά ο πυρήνας μας έμεινε καλά οργανωμένος μέχρι τέλους, ακόμα και στις στιγμές που ο Ολυμπιακός έριξε όλα του τα χαρτιά στο τραπέζι.

Τελειώνοντας θα πω ότι σκέφτομαι όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και εκείνους που ήρθαν να συζητήσουν μαζί μας και είμαι πολύ χαρούμενους που μπορέσαμε να τους δώσουμε χαρά. Να πω κάτι ακόμα σχετικά με αυτό. Θέλω να συνεχίσουν οι φίλαθλοι μας να μας αγαπούν όπως τους αγαπάμε και ας μας κατανοήσουν όταν κάνουμε κάποια λάθη. Όλα τα γκολ είναι σημαντικά και το δεύτερο εξ΄ αυτών ιδιαιτέρως σημαντικό και δεν ξεχνάω τις αποκρούσεις και τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του τερματοφύλακα μας. Δείξαμε τις δυνατότητες μας και παίρνω την ευκαιρία για να δώσω συγχαρητήρια».

Sports in

Γαλλία: Αναζητεί λύση στο πρόβλημα της αφλογιστίας

Η Εθνική ομάδα της Γαλλίας, ελάχιστους πείθει πως αποτελεί το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024