Κοροναϊός : Πότε θα εμβολιαστούν παιδιά και έφηβοι;
Στους εμβολιασμούς των παιδιών και των εφήβων αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου
Στους εμβολιασμούς των παιδιών και των εφήβων αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.
Όπως είπε η κ. Θεοδωρίδου, απαντώντας σε ερώτηση του in.gr, πολλές εταιρείες εμβολίων έχουν επεκτείνει τις έρευνές τους και στις μικρότερες ηλικίες.
Ωστόσο, όπως είπε «είναι πολύ πρώιμο να πούμε ότι θα σπεύσουμε να εμβολιάσουμε τους εφήβους, αμέσως όταν βγουν τα αποτελέσματα των ερευνών».
Η ίδια εξήγησε πως ο εμβολιασμός έχει στόχο τα παιδιά και τους εφήβους με υποκείμενα νοσήματα. «Παιδιά και έφηβοι με υποκείμενα νοσήματα θα είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, για να εμβολιαστούν υγιείς παιδιά και έφηβοι θα πρέπει πρώτα να απαντηθούν πολύ σημαντικά ερωτήματα.
«Το θέμα θέλει πάρα πολύ προσεκτικό έλεγχο πριν δοθεί συγκεκριμένη σύσταση για τον εμβολιασμό» καταλήγει.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.