Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ένας άντρας μπορεί να χάσει το χείλος του αφού δοκίμασε την viral κόλλα

Ένας άντρας μπορεί να χάσει το χείλος του αφού δοκίμασε την viral κόλλα

Εάν παρακολουθήσατε την άγρια ​​ιστορία της Gorilla Glue Girl, η θλιβερή ιστορία της Tessica Brown που αποφάσισε να αντικαταστήσει τα συνηθισμένα προϊόντα styling μαλλιών της με κόλλα για περισσότερο από ένα μήνα

Εάν παρακολουθήσατε την άγρια ​​ιστορία της Gorilla Glue Girl, η θλιβερή ιστορία της Tessica Brown που αποφάσισε να αντικαταστήσει τα συνηθισμένα προϊόντα styling μαλλιών της με κόλλα για περισσότερο από ένα μήνα,  τότε θα χαρείτε να ακούσετε ότι τελικά «ελευθερώθηκε» χθες, αν και δυστυχώς έχασε την αλογοουρά της στη διαδικασία.

Η υπόθεση έκλεισε, σωστά; Λάθος!

Σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι η δοκιμασία της Brown δεν ήταν τόσο σοβαρή (;!) ο ράπερ με έδρα τη Λουιζιάνα, ο Len Martin χρησιμοποίησε την Gorilla Glue για να κολλήσει ένα ποτήρι στα χείλη του με την πρόθεση να το βγάλει με την γλώσσα του.

(Ναι η κατάσταση έχει ξεφύγει αν αυτό σκέφτεστε!)

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το κύπελλο δεν ξεκολλούσε και ο παράτολμος ράπερ κατέληξε στο νοσοκομείο για να το αφαιρέσει, κάνοντας ζημιά στο πάνω χείλος του στη διαδικασία. Ο γιατρός τον ενημέρωσε ότι εάν δεν επουλωθεί σωστά και μολυνθεί, θα πρέπει να αφαιρεθεί μέρος του άνω χείλους του.

«Νόμιζα ότι (Tessica) έπαιζε απλά γιατί δεν πίστευα ότι ήταν τόσο σοβαρή η κατάσταση», είπε ο Martin μετά το περιστατικό. «Στην πραγματικότητα το δοκίμασα στο παρελθόν και δεν έκανε τίποτα κακό σε μένα … Έτσι σκέφτηκα όλες αυτές οι προκλήσεις και είπα να το δοκιμάσω. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί και πρέπει κανείς να δοκιμάσει. Ας το σταματήσουμε τώρα … Είναι πολύ επιβλαβές».

Με τις υγείες σας…

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024